НИЕ СМЕ

РЕСТОРАН ИСПОЛНЕТ СО      СРЕЌА      ЉУБОВ      РАДОСТ     НАСМЕВКИ

ПОСЕТЕТЕ НЀ

да ги поместиме границите

Додека некои на попреченоста гледаат како пречка, постојат луѓе кои ја гледаат како можност… можност да се поместат границите во умот

Нашиот љубезен персонал

Зад секој успех стои труд, пасија и човек подготвен да се соочи со предизвиците на патот кон целта

Нашето Мени

Создадовме мени кое ќе го задоволи вкусот и на најпребирливите. 

Пробајте и уживајте !

Каде се наоѓаме

Restaurant  Umbrella се наоѓа во срцето на градот Скопје (ГТЦ, приземје), во пријатно оп­кру­жу­вање, нудејќи им на гостите идеална ат­мо­сфе­ра, за сeкаков вид на деловни средби, корпоративни настани и приватни забави.